Cloudy With a Chance of Meatballs 2 (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. ENGELS GESPROKEN, NEDERLANDS ONDERTITELD. Flint is niet langer een mislukte wetenschapper,...
Cloudy With a Chance of Meatballs 2

Cloudy With a Chance of Meatballs 2

Animatie Familie Komedie Kids
Jaar: 2013 Duur: 1 u 31 min

ENGELS GESPROKEN, NEDERLANDS ONDERTITELD. Flint is niet langer een mislukte wetenschapper, maar sluit zich aan bij het prestigieuze bedrijf The Live Corp Company waar hij de kans krijgt om de wereld te verbeteren. Hier ontmoet hij zijn idool Chester V. Flint komt erachter dat zijn meest beruchte machine nog steeds actief is en nu wilde voedseldieren maakt zoals Flamango's, Muskiettoast en Vispansees. Samen met zijn vrienden gaat Flint op een heerlijk gevaarlijke missie om de wereld te redden.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Cloudy With a Chance of Meatballs 2 aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 16:9
Anoniem
Deze film is helemaal super! Leuk hoe het echt een vervolg is op deel één en als je die even niet meer wist, komt dat snel genoeg weer terug. Ik werd geheel meegenomen in de fantasiewereld van de uitvinder. Zo grappig bedacht en heel origineel. Ook geschikt voor kinderen.

Reviews

Anoniem
Wij vonden de film "kaasig", leuk, grappig en zeker een aanrader voor mensen die van humor houden.
Anoniem
Net wat ik er verwacht had, toffe film
mario
Een glimlach, niks meer, niks minder. Ik vond nummer 1 gewoon geniaal. Deze film is helaas een afkooksel. Om het in voedseltermen uit te drukken. De producent nam een fantastische chateau briand, en produceerde een goeie hamburger. Best genietbaar, maar het kon een stuk beter.
loading