Top of the Lake 1.03 (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Het onderzoek van Robin bereikt eindelijk een doorbraak, maar Robin is zo verdiept in de zaak dat ze niet...
Top of the Lake 1.03

Top of the Lake 1.03

Drama Misdaad Series
Taal: Engels Jaar: 2013 Duur: 59 min

Het onderzoek van Robin bereikt eindelijk een doorbraak, maar Robin is zo verdiept in de zaak dat ze niet ziet dat haar eigen verleden haar oordeel kleurt. Tot hoofdinspecteur Al haar hiermee confronteert.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Top of the Lake 1.03 aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Jolanda
Wat een verrassend goeie, spannende en supergoed geacteerde serie is dit! Echt verslavend, ik heb er nu 3 gezien en verheug me op de resterende 3. Jammer dat het er maar 6 zijn.

Reviews

Nicole
Top of the Lake is een Australische televisieserie uit 2013 die geschreven werd door Jane Campion en Gerard Lee. Campion regisseerde de serie samen met Garth Davis. Het Genre van de tv serie is Drama en Mysterie en werd opgenomen in Queenstown, Nieuw Zeeland. De serie werd vijf keer genomineerd voor een Primetime Emmy Award. De serie werd voor het eerst getoond in de VS op het Sundance Film Festival in januari 2013 en ging in première op het Sundance Channel in de Verenigde Staten op 18 maart 2013. De serie bestaat uit 1 seizoen van 6 aflevering van 60 min. Elisabeth Moss als Robin Griffin,(politie-inspecteur) won een award voor beste actrice.
Zo even wat info over de serie zelf. Nu aflevering 3 gezien en er komt steeds meer inhoud en diepte in de verhaallijn, vind de serie nog steeds erg goed en blijft mij boeien. Op naar aflevering 4.
loading