One Direction: Reaching for the Stars 2 (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. De 'Take Me Home'-tournee van One Direction was een gigantisch succes en maakte...
One Direction: Reaching for the Stars 2

One Direction: Reaching for the Stars 2

Documentaire Muziek
Taal: Engels Jaar: 2013 Duur: 56 min

De 'Take Me Home'-tournee van One Direction was een gigantisch succes en maakte de Britse boyband populairder dan ooit. In deze documentaire komen we heel dicht bij de jongens en zien we hoe hun leven in drie jaar tijd totaal is veranderd. We volgen de vele hoogtepunten en bijzondere belevenissen, met hysterisch gillende tienerfans in Melbourne en Mexico, gestoei in het zwembad in Miami en de release van de 3D-bioscoopfilm 'This Is Us' van de bekroonde regisseur Morgan Spurlock. Met commentaar van insiders uit de showbusiness en heel veel nieuwtjes en roddels is 'The Next Chapter' een hoofdstuk dat je als fan van One Direction in je verzameling móet hebben!

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om One Direction: Reaching for the Stars 2 aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading