One Direction: Reaching for the Stars 1 (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Dit is het verhaal van Harry, Niall, Zayn, Louis en Liam: vijf jongens die samen de wereld...
One Direction: Reaching for the Stars 1

One Direction: Reaching for the Stars 1

Documentaire Muziek
Taal: Engels Jaar: 2013 Duur: 1 u 1 min

Dit is het verhaal van Harry, Niall, Zayn, Louis en Liam: vijf jongens die samen de wereld veroverden. One Direction is een fenomeen. De groep was de voorloper in een 'Britse invasie' zoals die in Amerika in geen vijftig jaar was voorgekomen. 'Reaching For The Stars' volgt het verhaal van deze tieneridolen, vanaf hun sensationele eerste optreden bij 'The X Factor' tot de tijd dat ze de populairste boyband ter wereld waren geworden. We zien nooit eerder vertoonde beelden van hun wereldtournee en concerten. Aan de hand van interviews met experts uit de muziekwereld krijgen we een beeld van wat de jongens bezighoudt. In de loop van dit muzieksprookje stellen we ook de vraag wat ze nog meer te wensen zouden kunnen hebben. Ze hebben toch alles al? Met tophits als 'What Makes You Beautiful', 'Live While We're Young', 'Kiss You' en 'Little Things' is deze DVD een must voor iedere echte One Direction-fan.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om One Direction: Reaching for the Stars 1 aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Zelf had ik niet zo veel met One Direction maar na deze film vind ik ze Top! Had het niet verwacht maar heb echt gelachen!
loading