Against the Wild (2014) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. De 13-jarige Zach en de 12-jarige Hannah gaan samen met hun hond Chinook op bezoek bij hun vader met een...
Against the Wild

Against the Wild

Avontuur Familie
Taal: Engels Jaar: 2014 Duur: 1 u 29 min

De 13-jarige Zach en de 12-jarige Hannah gaan samen met hun hond Chinook op bezoek bij hun vader met een watervliegtuig. Als het vliegtuig in de problemen komt en crasht, moet het drietal zien te overleven in de wildernis. Op zoek naar hulp verdwalen ze en moeten allerlei gevaren zien te overwinnen. Ondertussen gaan de ouders Robert en Susan op zoek naar hun kinderen. De ouders willen scheiden, maar misschien brengt deze zoektocht hen wel dichter bij elkaar.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Against the Wild aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Martha
Je krijgt meer dan je verwacht...! De film heeft alle spanning in zich die bij het verhaal, verdwalen in een eng bos, hoort. Dat wel. Het acteerwerk is wel een beetje onecht en de hond ziet er veel te blij en levenslustig uit voor het verhaal.
loading