Nymphomaniac I (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. DEEL 1: Joe is een zelfverklaarde nymfomane. Op een dag wordt ze in elkaar geslagen en achtergelaten in een steegje...
Nymphomaniac I

Nymphomaniac I

Arthouse Drama
Taal: Engels Jaar: 2013 Duur: 1 u 53 min

DEEL 1: Joe is een zelfverklaarde nymfomane. Op een dag wordt ze in elkaar geslagen en achtergelaten in een steegje waar de oude, charmante Seligman haar vindt. Hij neemt haar mee naar zijn huis en verzorgt haar. Joe begint Seligman te vertellen over de honderden mannen waarmee zij, sinds het begin van haar tienerjaren, het bed heeft gedeeld. Seligman vertelt haar op zijn beurt over zijn hobby's, vissen, wiskunde en orgelmuziek.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Nymphomaniac I aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Alexander
"Nymphomaniac" is een Deens-Frans-Belgisch-Engels-Duitse coproductie, geregisseerd door de eigenzinnige en beruchte Deense filmmaker Lars von Trier. Dit in zijn geheel bijna vier uren durende drama is interessant, is ontroerend en zet aan tot nadenken. Het verhaal lijkt eerder simpel : een aseksuele, maagdelijke, oudere man ontmoet toevallig een gewonde nymfomane vrouw, neemt haar mee naar huis, luistert vervolgens naar haar levensverhaal en geeft af en toe commentaar op wat zij vertelt. Deze prent is zeker geen goedkope porno. Ik zou deze creatie eerder omschrijven als een erotische praatfilm, doorspekt met expliciete maar functionele seksscènes. De internationale cast levert puike acteerprestaties. Wat mij betreft een aanrader binnen het genre van de erotische film.
loading