I, Frankenstein (2014) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Adam is twee eeuwen geleden tot leven gewekt door Dr. Frankenstein. Sinds die tijd heeft hij zich maar met één...
I, Frankenstein

I, Frankenstein

Actie Avontuur Fantasy
Taal: Engels Jaar: 2014 Duur: 1 u 29 min

Adam is twee eeuwen geleden tot leven gewekt door Dr. Frankenstein. Sinds die tijd heeft hij zich maar met één ding bezig gehouden: zoveel mogelijk demonen terugsturen naar de hel. Ondertussen wordt hij argwanend in de gaten gehouden door waterspuwers die strijden in dienst van de hemel. Wanneer onderzoekster Terra steeds dichter bij de ontdekking van het geheim van Adams onsterfelijkheid komt, escaleert de oorlog tussen hemel en hel volledig met Adam er tussenin.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om I, Frankenstein aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Heerlijke actie-fantasyfilm met veel special effects, maar helaas een dun verhaal.

Reviews

Roy
Deze film is een soort van kruising tussen de Underworld filmreeks en de Blade films.
Voor de fans zeker goed verteerbaar maar je krijgt het gevoel dat er meer had ingezeten.
De film heeft nogal een simpele opzet vooral omdat de echte diepgang ver te zoeken is en speelt het leentjebuur bij die andere twee reeksen.
Het acteren is naar behoren, de effecten zijn redelijk net zoals de actie maar toch ik had er wat meer van verwacht.
Anoniem
Altijd wel fan geweest van Aaron Eckhard, de hoofdrolspeler als Frankenstein. Een rol die hem op het lijf geschreven is. Vond het een goede film en als je van dit soort films houdt zit je op de goede plaats. Een voortdurend gevecht tussen het goede en het kwade. Mooie gefilmde clashes tussen demonen en een soort van engelen. Frankenstein de demonslayer, is het ipv het geijkte verhaal. Vond het wel wel een positief verrassende film.
Nicole
Ik ben het meesten deels eens met de review van Alexander (Zijn reviews vind ik altijd erg goed en kloppend, bedankt hiervoor)! Alleen klein verschilletje: ik vind deze film niet persé alleen voor tieners. Verder vind ik dat de film toch meer waardering verdient dan 3 sterren. De cast is vrij goed, de visual en special effects zijn perfect in beeld gebracht en ik vond het gehele plaatje best ruig en overtuigend neergezet. Inderdaad hadden ze ietsjes dieper in het verhaal en karakters mogen duiken, hierdoor vond ik het einde van de film wat teniet doen. Maar des te min vond ik het een leuke en boeiende film voor zijn genre.
Junita
Wij vonden deze film redelijk tot goed. Het verhaal is best origineel maar je hebt 't gevoel dat je alles al eens vaker hebt gezien. Acteerprestaties zijn redelijk. De special effects ook. Al met al best een redelijke film die best goed wegkijkt. Wij geven een 7.
Alexander
"I, Frankenstein" is een Amerikaans-Australische coproductie geregisseerd door de Australische regisseur Stuart Beattie. Deze filmmaker is vooral bekend van producties als "Pirates Of The Caribbean" en "G.I. Joe". "I, Frankenstein" is gebaseerd op een stripverhaal van de Amerikaanse schrijver Kevin Grevioux en heeft weinig tot niks te maken met het wereldberoemde boek van Mary Shelley. Deze sfeervolle en fantasierijke prent is duidelijk bedoeld voor een tienerpubliek en lijkt op sommige momenten bijna op een computergame. Het acteerwerk is eerder oppervlakkig, de dialogen zijn niet bijzonder sterk en de personages zijn onvoldoende uitgewerkt, maar dit stoort niet echt in dit soort actiefilm. Miranda Otto, Bil Nighy, Aaron Eckhart en Yvonne Strahovski doen hun best. De decors zien er goed uit. De actiescènes en de speciale effecten zijn voldoende overtuigend. Deze prent is leuk om eens te zien, maar is zeker geen meesterwerk...
loading