Anchorman 2: The Legend Continues (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Nu de jaren '70 achter hen ligt, kruipt de topverslaggever van San Diego, Ron Burgundy,...
Anchorman 2: The Legend Continues

Anchorman 2: The Legend Continues

Komedie
Taal: Engels Jaar: 2013 Duur: 1 u 48 min

Nu de jaren '70 achter hen ligt, kruipt de topverslaggever van San Diego, Ron Burgundy, terug achter de newsdesk samen met zijn vrouw en collega Veronica Corningstone. Samen met weerman Tamland, de verslaggever op locatie Brian Fantana en sportverslaggever Champ Kind, hebben ze het wederom moeilijk om stijlvol te blijven terwijl ze snel bekendheid verwerven bij de 24-uurs nieuwszender van New York.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Anchorman 2: The Legend Continues aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Geert
Really crazy, they are...dat is het minst wat je kunt zeggen van Ron Burgundy. Ferrell is zoals hij altijd is, als je denk dit is het einde, dan gaat hij nog even door haha zalig. Ron Burgundy wordt ontslagen op de nieuwszender maar onmiddellijk geangageerd door een nieuwe opstartende zender die enkel en alleen maar nieuws zal brengen. Burgundy roept zijn oude team, dat al even speciaal is als hij, en samen maken ze het nacht nieuws tot een heuse kijkcijferkanon. Al gauw worden ze op handen gedragen en krijgen primetime. Tijd om nog wat zotter te doen. Leuk gespeeld, heel veel verbale instekers ook die voor humor zorgen, Zotte situaties soms bij het absurde. Je bent er voor of niet. Ik ben fan. Zelfde niveau als de eerste film.

Reviews

Anoniem
heel leuk
loading