Delivery Man (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. David Wozniak is een spermadonor die onder het pseudoniem 'Starbuck' bekend staat bij de spermabank. Op...
Delivery Man

Delivery Man

Komedie
Taal: Engels Jaar: 2013 Duur: 1 u 40 min

David Wozniak is een spermadonor die onder het pseudoniem 'Starbuck' bekend staat bij de spermabank. Op een dag komt hij er achter dat hij al 533 kinderen op aarde heeft gezet. Wanneer een grote groep van hen de spermabank vraag om de identiteit van de donor vrij te geven staat David voor een moeilijke beslissing. Tegelijkertijd probeert zijn vriendin er achter te komen of David wel een geschikte vader is.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Delivery Man aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Leuke film met Vince Vaughn. Zet een leuke rol neer, waarbij hij een proces doormaakt van 'kinderlijke' volwassene naar volwassene. Een echte feel good movie!

Reviews

Anoniem
Delivery Man is een leuke feel good movie maar wat mij betreft geen must see.
De spermadonor, die vader is van meer dan 500 kinderen, zoekt zijn kinderen op zonder dat ze weten dat hij hun vader is. Dit levert humoristische maar ook verrassende en gevoelige momenten op. Op het einde wordt het zelfs nog een beetje emotioneel. Het is jammer dat hier door de filmmakers niet net iets meer aandacht aan is besteed. De omslag op het einde gaat net iets te snel, alsof de film ineens afgelopen moet zijn.
loading