High Plains Drifter (1973) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. In High Planes Drifter, de tweede film onder regie van Clint Eastwood, keert de acteur terug naar zijn...
High Plains Drifter

High Plains Drifter

Actie
Taal: Engels Jaar: 1973 Duur: 1 u 40 min

In High Planes Drifter, de tweede film onder regie van Clint Eastwood, keert de acteur terug naar zijn geliefde Oude Westen in zijn alom bekende rol van 'de man zonder naam'. Eastwood speelt een mysterieuze vreemdeling die plotseling opduikt uit de hitte van de woestijn en het stadje Lago binnenrijdt, waar de bevolking door schuld wordt verteerd. Na drie moorden en een verkrachting in de eerste 20 minuten, wordt de Vreemdeling door de stad ingehuurd om de bevolking te beschermen tegen drie gewapende mannen die net uit de gevangenis komen. De Vreemdeling schildert het hele dorp rood, noemt het 'De Hel' en zorgt na een heftige climax voor Goddelijke vergelding.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om High Plains Drifter aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading