Bro's Before Ho's - Gratis Special (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Bekijk nu de gratis special van Bro's Before Ho's! Deze special geeft vast wat...
Bro's Before Ho's - Gratis Special

Bro's Before Ho's - Gratis Special

Gratis Nederlandstalig Komedie
Taal: Nederlands Jaar: 2013 Duur: 24 min

Bekijk nu de gratis special van Bro's Before Ho's! Deze special geeft vast wat beelden uit de film, een kijkje achter de schermen tijdens de opnames én een aantal bloopers.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Bro's Before Ho's - Gratis Special aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 16:9
Anoniem
Het was heel erg interressant om te zien hoe deze film gemaakt werd. Ik vraag me namelijk altijd af hoe ze zulke films maken want ikzelf zou ook graag eens een film maken. Die Theo Maasen is ook echt altijd een giller! Hij is echt top! Het was echt een leuke film zoals ik eerder al zei. Leuk om hem eens met je vrienden te bekijken. Je lacht je een deuk!

Reviews

Anoniem
Een aanrader! Leuke film voor iedereen en je lacht je kapot om deze film! Verder zit er op zich wel een kloppend verhaal in. Deze moet je zien als je van komedies houdt! Verder vind ik The Way Way Back ook een leuke film.
Anoniem
Het is leuk dat ze een special maken, zo kun je de acteurs zien zoals ze in hun normale leven doen. En hier zitten ook leuke bloopers in, dus ik heb wel gelachen. Zelf heb ik
de hele film al in bios gezien.
Anoniem
Het jammere van de Nederlandse film is vaak de cast. Bij iedere release zie je vaak dezelfde acteurs. Dat maakt deze film soms ook ongeloofwaardig.
Anoniem
Top film helemaal leuk
krasimir
5
Anoniem
Leuke film
loading