A Haunting at Silver Falls (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Toen Jordan nog maar vijf was, is haar moeder onder geheimzinnige omstandigheden om het leven gekomen....
A Haunting at Silver Falls

A Haunting at Silver Falls

Horror Thriller
Taal: Engels Jaar: 2013 Duur: 1 u 32 min

Toen Jordan nog maar vijf was, is haar moeder onder geheimzinnige omstandigheden om het leven gekomen. Inmiddels is het meisje een tiener en is ze na de dood van haar vader bij haar tante Anne en oom Kevin gaan wonen, in het plattelandsdorpje Silver Falls. Daar voelt ze zich erg eenzaam en doet ze haar best om vrienden te maken. Zo gaat ze op een dag met haar nieuwe vriendje Larry en een aantal anderen de bossen in om een feestje te bouwen. Bij die gelegenheid vertelt Larry haar dat Silver Falls bekend staat als een spookstadje; er zijn in het recente verleden zeven verdachte sterfgevallen geweest, en nu zouden de geesten van al die doden ronddwalen in de buurt. Als Jordan weer thuis is, merkt ze dat ze een ring die ze in het bos heeft gevonden niet meer van haar vinger krijgt. Al gauw beseft ze dat ze naar huis is gevolgd door de geest van een jong meisje dat een gewelddadige dood is gestorven. En het lijkt wel alsof deze geestverschijning er alles aan wil doen om ook Jordans leven in gevaar te brengen.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om A Haunting at Silver Falls aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Coen en Nelly
Met de kritieken hieronder zijn we het niet helemaal eens. Zeker, we hebben betere films gezien, maar om deze film nou echt af te raden... Het verhaal is goed, had wel beter uitgewerkt kunnen worden, maar bij tijd en wijle was deze film toch ongemeen spannend en het acteerwerk was geloofwaardig. Wij waarderen deze film dan toch ook met een ruim voldoende, een zeven om precies te zijn.

Reviews

Anoniem
Weer zo'n slechte film. afrader!
Danny
Ik heb hem wel afgekeken maar het was zo slecht.
loading