All is Lost (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Een solozeiler probeert tijdens zijn tocht over de Indische Oceaan te overleven, nadat zijn jacht in botsing is...
All is Lost

All is Lost

Drama
Taal: Engels Jaar: 2013 Duur: 1 u 42 min

Een solozeiler probeert tijdens zijn tocht over de Indische Oceaan te overleven, nadat zijn jacht in botsing is geraakt met een drijvende container. De meedogenloze zon, een slinkende voorraad voedsel en rondzwemmende haaien zorgen ervoor dat de situatie steeds zorgwekkender wordt.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om All is Lost aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Een bijzondere film. Geheel gedragen door Robert Redford. Je moet er wel van houden. Er gebeurt niet zo veel qua actie. Maar toch blijft de film je boeien. Je voelt de vertwijfeling. Deze vertwijfeling voel je ook toenemen. Steeds meer vraag je je af of deze zeiler in nood het gaat overleven. En dat tot het eind toe! Een aanrader voor de liefhebber. En zeilers natuurlijk!

Reviews

Anoniem
Het is een zeer saaie film.
Peggy
Je zou denken dat het geen goede film is, geen tekst, geen dialoog. Maar één acteur die vecht tegen de elementen. Maar toch is de film heel spannend en blijft dat tot het eind. Robert Redford is een mooie oude zeiler, hulpeloos op zee. Zoektocht om te overleven. Zeker de moeite waard. Maar je moet er wel van houden, geen standaard actiefilm.
loading