The Gambler - the Adventure Continues deel 02 (1983) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Brady Hawkes, zijn zoon Jeremiah en Billy Montana zijn onderweg met de trein om deel...
The Gambler - the Adventure Continues deel 02

The Gambler - the Adventure Continues deel 02

Actie Western
Taal: Engels Jaar: 1983 Duur: 1 u 35 min

Brady Hawkes, zijn zoon Jeremiah en Billy Montana zijn onderweg met de trein om deel te nemen aan een pokertoernooi in San Francisco. De treinreis wordt ruw onderbroken door een criminele bende van Charlie McCourt. Deze moordzuchtige bende is op zoek naar goud van de treinbaron Arthur Stobridge. Als de bende van McCourt erachter komt dat het goud niet aan boord van de trein is maar wordt vervoerd via paardenkoets naar de lokale bank in Jubilee, besluit McCourt de zoon van Hawkes als gijzelaar te nemen en eist een losgeld van 10 miljoen dollar. Brady en Billy aarzelen geen moment en besluiten de jonge Jeremiah te redden voordat de bende de stad Jubilee bereikt. Tijdens hun reddingspoging wordt het duo geholpen door de knappe premiejager Kate Muldoon.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om The Gambler - the Adventure Continues deel 02 aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading