Orange Roughies 1.01 (2006) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. AFLEVERING 1: O.R. (Orange Roughies) centreert zich rond een experimentele speciale eenheid van de Nieuw...
Orange Roughies 1.01

Orange Roughies 1.01

Series Misdaad
Taal: Engels Jaar: 2006 Duur: 1 u 10 min

AFLEVERING 1: O.R. (Orange Roughies) centreert zich rond een experimentele speciale eenheid van de Nieuw Zeelandse politie en douane. Ondanks dat ze een elite eenheid zijn, zijn de Roughies volgens hun commandant Ron Maddock categorisch slecht gefinancierd en slecht uitgerust en staan ze constant op het punt van opheffing. Om hun eigen voortbestaan te verzekeren, moeten de leden van het team uitzonderlijke prestaties leveren. In dit spectaculaire eerste seizoen krijgen detectives Danny Wilder, Jane Durant en Zack Wiki onder meer te maken met kinderhandelaren, mensensmokkel en stropers.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Orange Roughies 1.01 aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Degelijk gemaakte politiefilm, waarin 4 jonge politie- en douanebeambten een speciale eenheid vormen en moeten samenwerken om kinderprostitutie en handel in jonge kinderen te voorkomen.
Deze aflevering wordt nergens nagelbijtend spannend, maar lijkt wel dicht bij de realiteit te staan. De acteurs zijn allen rond de 30 jaar en spelen goed en naturel, dus zonder vette laag van Amerikaanse kitsch en kabaal tijdens de acties. De dialogen lopen vlot en het samenspel ook. Inhoudelijk uitgediept wordt het verhaal nergens en laat de kijker zijn eigen oordeel vormen. Ik geef(voorlopig) 3 sterren.
loading