Paranormal Asylum (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Mark is een mislukte scenarioschrijver, maar hij keert terug naar New York om een idee uit de doeken te doen aan...
Paranormal Asylum

Paranormal Asylum

Horror
Taal: Engels Jaar: 2013 Duur: 1 u 25 min

Mark is een mislukte scenarioschrijver, maar hij keert terug naar New York om een idee uit de doeken te doen aan zijn beste vriend. Hij wil een documentaire maken over een lang verlaten psychiatrisch ziekenhuis dat berucht is als spookhuis. Hij is vooral geïnteresseerd in de zaak van 'Tyfus Maria', die 100 jaar geleden in de kliniek werd vastgehouden tot haar dood. Marks vriend heeft er niet veel zin in, maar na lang aandringen besluit hij om toch mee te werken. Ook zijn verloofde voegt zich bij hen. Maar dan probeert Mark tijdens een seance contact te leggen met de geest van de overleden 'Tyfus Maria'.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Paranormal Asylum aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Coen en Nelly
Ja, wat moet je hiervan zeggen? Het eerste gedeelte van de film is best goed, maar dan zakt hij als een plumpudding in elkaar. Het acteerwerk is ondermaats en wordt op een gegeven moment gewoon vervelend. De dialogen hebben totaal geen fantasie en de special effects, mwoh, niet best. Nee, niet onze cup of tea en daarom een onvoldoende. In dit genre zijn er veel betere!
loading