Myn Bala (2012) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Jonge Sartai vlucht met andere overlevende naar de bergen, maar wraak leidt hen terug naar de Steppe. Daar wordt Sartai...
Myn Bala

Myn Bala

Actie Drama
Taal: Kazachs Jaar: 2012 Duur: 2 u 13 min

Jonge Sartai vlucht met andere overlevende naar de bergen, maar wraak leidt hen terug naar de Steppe. Daar wordt Sartai verliefd op de mooie Zere, de dochter van de lokale khan, die ervoor koos om samen te werken met de gehate Mongolen, om zijn dorp te beschermen. Een universeel verhaal over de vrijheid van de menselijke geest en de strijd tegen slavernij en despotisme, over liefde, verlies en verraad. Gezien door de ogen van jong Kazakh strijders.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Myn Bala aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Louis
Wie houdt van een lange film met uitgestrekte steppen met een verhaal over (stam)culturen, (onderlinge) strijd, broederschap en liefde enz: gewoon lekker kijken. Film ligt qua wijze van verbeelden een beetje in het verlengde van de eerdere Dzjengis Khan film(s)
loading