Shame the Devil (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. In London en New York is er een serie moordenaar actief. Deze geeft zijn slachtoffers de kans om vrij te komen als...
Shame the Devil

Shame the Devil

Misdaad Thriller
Taal: Engels Jaar: 2013 Duur: 1 u 32 min

In London en New York is er een serie moordenaar actief. Deze geeft zijn slachtoffers de kans om vrij te komen als zij de waarheid spreken. Detective James Trent onderzoekt de moorden in London en deze leiden hem naar New York, naar zijn voormalige collega en ex-vriendin die gespecialiseerd is in serie moordenaars. Zij ontdekken dat zij een persoonlijke connectie hebben met de moordenaar. Ze moeten zien uit te vinden wie er achter de moorden zit en waarom, voordat zij zelf de volgende slachtoffers zijn.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Shame the Devil aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Coen en Nelly
Een heel goede film vonden wij! Behoorlijk spannend en creepy en heel sterk geacteerd. Wij houden hier wel van en de goede muziek die eronder is gezet, maakt de film helemaal af. Het acteerwerk is ook dik in orde. Kijk en oordeel zelf, wij waarderen deze film met het cijfer negen! Aanrader!
loading