Battle of the Year (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Het indrukwekkende verhaal over een all-star American breakdance groep die met de hulp van hun strenge coach...
Battle of the Year

Battle of the Year

Muziek
Jaar: 2013 Duur: 1 u 45 min

Het indrukwekkende verhaal over een all-star American breakdance groep die met de hulp van hun strenge coach hun dromen proberen na te leven. Dromen die vaak door de maatschappij en eigen familie niet worden begrepen. Hun levens lijken te botsen in Frankrijk waar hun vaardigheden aan de ultieme test worden onderworpen tijdens de 'Battle of the Year'-finale. Hier komen dansgroepen uit 18 verschillende landen bij elkaar om te strijden voor het wereldkampioenschap.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Battle of the Year aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 16:9
Anoniem
Een hele goede dansfilm echt een aanrader

Reviews

Joyce
Een hele gave dansfilm met veel nieuwe moves en een goed verhaal. Het is een interessante film met wel weer eenzelfde soort verhaal als we in veel eerdere films blijven zien, maar het is zeker de moeite waard om deze film te huren. De cast maakt de film uniek en absoluut vol vette moves.
loading