The Way Way Back (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. De tiener Duncan gaat met zijn moeder, zijn veeleisende stiefvader en diens dochter naar een vakantiehuisje aan...
The Way Way Back

The Way Way Back

Komedie Drama
Taal: Engels Jaar: 2013 Duur: 1 u 39 min

De tiener Duncan gaat met zijn moeder, zijn veeleisende stiefvader en diens dochter naar een vakantiehuisje aan het strand om de zomer door te brengen. Iedereen vermaakt zich al snel, alleen Duncan verveelt zich stierlijk en past totaal niet tussen de tienermeisjes en de vaak aangeschoten volwassenen. Dan komt hij plotseling terecht bij een groot waterpretpark, waar hij kennismaakt met de welbespraakte manager Owen, waarmee hij gedurende de zomervakantie een bijzondere vriendschap opbouwt.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om The Way Way Back aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Maarten
Ontzettend leuke film over types die alleen maar met zichzelf bezig zijn en later types die juist met elkaar leuk bezig zijn. Gaat 'em morgen nog een keer kijken.

Reviews

Sandra
Dit is een verhaallijn die mij zeer aanspreekt.
De jongen heeft het moeilijk met de situatie thuis, het karakter moet nog veel ontdekken, gaandeweg in de film vind hij zijn eigen ikke. Goed acteerwerk, sterke verhaallijn, leuke droge humor, goede gezinsfilm. Echt een aanrader.
Film die ik 2x weer ga zien
Anoniem
Topfilm! Een coming of age-film die weet te ontroeren en een film met sterk acteerwerk en leuke humor. Kortom, een aanrader.
Anoniem
Mooi en goed verhaal over de misschien wel moeilijkste periode van een mens in z'n leven. Z'n tienerjaren. Sterk acteerwerk en fijne humoristische situaties. Wel een beetje een slap einde.
Voor iedereen die zin heeft in een goede en zachte film.
Alexander
The Way Way Back is een leuke Amerikaanse coming-of-age-film geregisseerd door Nat Faxon en Jim Rash. Het verhaal is herkenbaar en ontroerend. De jonge Canadese acteur Liam James doet het goed als de onzekere 'Duncan', die kampt met minderwaardigheidsgevoelens. Verder vallen vooral Toni Collette op (als Pam) en Sam Rockwell (als Owen). Het verhaal is vrij goed uitgewerkt en heeft een positieve boodschap, maar de prent is naar mijn gevoel te braaf en mist nog wat punch. Toch leuk om eens te zien...
Anoniem
Redelijke film. Komt alleen wat langzaam op gang. En er zit eigenlijk geen eind aan!!!
loading