The Secret Life of Walter Mitty (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Het verhaal volgt Walter Mitty (Ben Stiller), een foto editor die werkt voor LIFE Magazine....
The Secret Life of Walter Mitty

The Secret Life of Walter Mitty

Avontuur Komedie Drama
Taal: Engels Jaar: 2013 Duur: 1 u 50 min

Het verhaal volgt Walter Mitty (Ben Stiller), een foto editor die werkt voor LIFE Magazine. Dagelijks wordt hij getreiterd door zijn collega's omdat hij constant zit te dagdromen achter zijn bureau. Dit weerhoudt hem er ook van om de vrouw van zijn dromen aan te spreken, die toevallig ook werkzaam is bij LIFE Magazine (gespeeld door Kristen Wiig). Walter krijgt een kans om zichzelf te bewijzen als het negatief van een belangrijke foto verloren gaat en hij deze terug moet zien te vinden.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om The Secret Life of Walter Mitty aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Inspirerende film

Reviews

Karel
Prachtige film! De man in kwestie, een saaie kantoorklerk, ontvlucht zijn leven in steeds weerkerende dagdromen waarin hij doet wat hij in real life niet doet. Het prachtige in de film is dat de grens tussen zijn real life en zijn dagdromen zo vervaagt dat, naarmate de film vordert, je jezelf meermaals afvraagt of je naar een dagdroom of real-life scene kijkt! Een aanrader
Anoniem
Ben stiller in een rol die lijkt op die van Greenberg (in gelijknamige film), maar dan wel wat minder met zichzelf overhoop. De ontwikkeling die het personage hier doormaakt is namelijk erg vlot en in de goeie richting. Een happy ending dus for sure, maar daarom niet altijd een even geloofwaardig verhaal - ook al weet je dat sommige stukjes zijn gedagdroomd. Toch al met al een absoluut vermakelijke film, met mooie beelden en een aardige soundtrack.
loading