John Doe: Vigilante (2014) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. In de straten van de grote stad stikt het van de zware criminelen die roven, verkrachten en moorden. De...
John Doe: Vigilante

John Doe: Vigilante

Misdaad Thriller
Taal: Engels Jaar: 2014 Duur: 1 u 29 min

In de straten van de grote stad stikt het van de zware criminelen die roven, verkrachten en moorden. De autoriteiten lijken meer begaan te zijn met de rechten van de daders dan met die van de slachtoffers. Eén man, die John Doe genoemd wordt, treedt keihard op tegen dit onrecht. Op brute wijze legt hij de misdadigers om die door de mazen van de wet hun straf ontlopen. Ondanks de gruwelijke moorden die hij pleegt is hij mateloos populair bij de pers en de bevolking. Maar de zaken lopen flink uit de hand wanneer meer mensen zich gaan voordoen als John Doe. De normen vervagen, de 'doodstraf' wordt te pas en te onpas uitgevoerd door mensen die eigen rechter spelen. De stad kleurt rood van het bloed en de politie heeft de handen vol. Het wordt tijd voor de echte John Doe om met een drastische actie een eind te maken aan de geëscaleerde en gewelddadige situatie.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om John Doe: Vigilante aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Virginia
Beetje trage film die je wel aan het denken zet over de motieven van ‘john doe’ en het moraal van het verhaal. Hierdoor weet de film de aandacht wel voldoende vast te houden. Op het einde wist de film ons nog wel even te verrassen. Echter, als je op zoek bent naar een echte spannend verhaal of actie film, dan is dit niet de beste keus. Toch wel een zesje voor het geheel.
loading