Paranormal Activity: The Marked Ones (2014) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Na de dood van zijn buurvrouw, begint Jesse rare en vreemde dingen mee te maken, die niet...
Paranormal Activity: The Marked Ones

Paranormal Activity: The Marked Ones

Horror
Taal: Engels Jaar: 2014 Duur: 1 u 37 min

Na de dood van zijn buurvrouw, begint Jesse rare en vreemde dingen mee te maken, die niet zomaar te verklaren zijn. Het duurt niet lang tot hij ontdekt dat hij gebrandmerkt is, door een demonische entiteit. Het is een kwestie van tijd, voor hij helemaal onder de invloed van deze entiteit zal zijn...

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Paranormal Activity: The Marked Ones aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Nicole
Acteur Andrew Jacobs in de hoofdrol van de 18 jarige Jesse zet een overtuigende personage neer in deze film. P.A.: The Marked Ones is een bovennatuurlijke Amerikaanse horrorfilm en is op 3 januari 2014 uitgebracht. Het is de eerste spin-off film uit de Paranormal Activity filmreeks.
Het eerste uur van de film vond ik saai, tegenvalllen en het verhaal kwam traag op gang. Pas na 1 uur kwam er zo'n wending in het verhaal, wat de film nog enigszins interessant maakte om te blijven kijken. Echt schrikmomenten of kippenvel heb ik tijdens het kijken helaas niet gehad, vooral doordat de film wat voorspelbaar is. Doch is mijn mening over de gehele film matig. Leuk om gezien te hebben maar daar blijft het dan ook bij! Wel vond ik de beeldkwaliteit, de cast en de special effecten goed, ook komen er bekende fragmenten/beelden en personen in deze spin-off terug die je ook in de Paranormal Activity filmreeks ziet. Als je de P.A. reeks gezien hebt dan kan ik je deze spin-off wel aanraden en begrijp je deze film ook beter!
loading