Succesvolle Internet Marketing Stategieen (2014) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Hoe krijg ik klanten via internet? En waarom hebben mijn inspanningen nog niets...
Succesvolle Internet Marketing Stategieen

Succesvolle Internet Marketing Stategieen

Cursus Documentaire Nederlandstalig
Taal: Nederlands Jaar: 2014 Duur: 4 u

Hoe krijg ik klanten via internet? En waarom hebben mijn inspanningen nog niets opgeleverd? Zonder hulp kan het moeilijk zijn je weg te vinden in online marketing. Deze training reikt je een scala aan succesvolle internetmarketingstrategieën aan die jij ook voor je eigen bedrijf kunt gebruiken. Na het volgen van deze training heb je geleerd hoe je niet alleen kunt opvallen bij je doelgroep, maar er ook nog eens klanten aan overhouden. Leer hoe je op speelse en ludieke wijze aantrekkelijker kunt zijn dan je concurrent. Hoe kan ik binnen een paar dagen duizenden bezoekers krijgen? Maak kennis met de brede wereld van internetmarketing, voor jou opgediend in hapklare brokjes zodat je meteen zelf aan de slag kunt. Het is zonde dat veel ondernemers geld en tijd verdoen door verkeerde internetmarketingstrategieën te gebruiken. De investering in deze praktische training heb je snel terugverdiend.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Succesvolle Internet Marketing Stategieen aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading