Google+ (2014) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Waarom stappen veel Amerikaanse ondernemers massaal over van Facebook naar Google+? Waarom beloont Google actieve Google+...
Google+

Google+

Cursus Documentaire Nederlandstalig
Taal: Nederlands Jaar: 2014 Duur: 1 u 48 min

Waarom stappen veel Amerikaanse ondernemers massaal over van Facebook naar Google+? Waarom beloont Google actieve Google+ gebruikers met bergen aan gratis verkeer? In deze training leer je waarom je op Google+ moet zitten. Wat zijn de mogelijkheden voor jouw bedrijf en voor jou als persoon? Wat is social search? Hoe krijg je veel Author Ranking? Hoe kun je privé of met klanten Google Hangout-sessies organiseren? Na het volgen van deze training weet je precies hoe jij kunt profiteren van Google's netwerk. Je vindt nóg beter aansluiting bij je doelgroep en je weet wat je moet doen om niet uit de index te verdwijnen. Deze cursus is zowel voor ondernemers als voor consumenten enorm leerzaam.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Google+ aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading