Solliciteren met Social Media (2014) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Op zoek naar een baan? Recruiters zoeken massaal je aanwezigheid op internet op, en laten hierdoor...
Solliciteren met Social Media

Solliciteren met Social Media

Cursus Documentaire Nederlandstalig
Taal: Nederlands Jaar: 2014 Duur: 1 u 28 min

Op zoek naar een baan? Recruiters zoeken massaal je aanwezigheid op internet op, en laten hierdoor al 85% van de sollicitanten afvallen! Hoe vergroot jij jouw kansen op de arbeidsmarkt met social media? Steeds meer mensen solliciteren online. De concurrentie groeit. Wil je ervoor zorgen dat je niet achterloopt? En vooral: wil je voorbereid zijn op de valkuilen van online solliciteren? Een succesvolle sollicitatie vergt meer dan kennis over social media; tal van tips en toetsen helpen je jouw zelfvertrouwen op te bouwen en je persoonlijkheid in kaart te brengen. Met deze videotraining ontwikkel je jouw vaardigheden en competenties, en zet je social media in om vacatures te vinden. Vergroot nu jouw kans om voor een sollicitatiegesprek te worden uitgenodigd en krijg misschien wel de baan die je wilt! Wat is je deze kennis waard?

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Solliciteren met Social Media aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading