Bloodsport (1988) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Ninjitsu-expert Frank Dux (Jean Claude van Damme) wil als eerbetoon aan zijn meester die op sterven ligt, meedoen aan...
Bloodsport

Bloodsport

Actie Drama
Taal: Engels Jaar: 1988 Duur: 1 u 25 min

Ninjitsu-expert Frank Dux (Jean Claude van Damme) wil als eerbetoon aan zijn meester die op sterven ligt, meedoen aan de 'Kumite'. Dit is een harde, meedogenloze Martial-arts wedstrijd die elke vijf jaar in het geheim plaatsvindt aan de andere kant van de wereld en waarin alles is toegestaan. Terwijl Frank alle tactieken en vaardigheden, die hij van zijn meester heeft geleerd, toepast tegen zijn dodelijke tegenstander komt hij erachter dat de prijs die hij voor zijn overwinning moet betalen hoger is dan hij had verwacht. Martial arts-legende Jean Claude Van Damme maakt van Bloodsport een waanzinnige film waarin kracht, bekwaamheid en geweldige kicks tijdens een dodelijke competitie van het scherm spatten.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Bloodsport aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading