The Suspect (2014) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Raciale tegenstellingen en een gewapende overval vormen samen een explosieve cocktail in deze spannende psychologische...
The Suspect

The Suspect

Thriller
Taal: Engels Jaar: 2014 Duur: 1 u 34 min

Raciale tegenstellingen en een gewapende overval vormen samen een explosieve cocktail in deze spannende psychologische thriller vol verrassende wendingen. In een klein stadje in het zuiden van de Verenigde Staten, een hechte gemeenschap van alleen blanken, wordt voor het eerst in de geschiedenis een gewapende bankoverval gepleegd. De dader draagt een masker, maar de beelden van de bewakingscamera's lijken erop te wijzen dat het gaat om een man met een donkere huid. Enkele minuten na het misdrijf wordt even buiten het stadje een zwarte man aangetroffen die in zijn eentje langs de weg loopt. Hij heeft geen identiteitsbewijs op zak en zijn hemd zit onder de moddervlekken, alsof hij net iets heeft begraven. Hij heeft geen verklaring voor zijn gedrag en werkt niet erg mee. Zaak opgelost? Misschien. Of misschien is dit nog maar het begin.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om The Suspect aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Deze film is wel leuk, maar verwacht er niet teveel van. Het verhaal is op zich wel goed, maar de uitvoering een stuk minder.
loading