Go For Sisters (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Bernice Stokes en Fontayne Gamble waren in hun jeugd echte hartsvriendinnen. Na de middelbare school is Bernice...
Go For Sisters

Go For Sisters

Misdaad Thriller Drama
Taal: Engels Jaar: 2013 Duur: 1 u 35 min

Bernice Stokes en Fontayne Gamble waren in hun jeugd echte hartsvriendinnen. Na de middelbare school is Bernice begonnen aan een carričre in het maatschappelijk werk. Met Fontayne is het heel anders gelopen: zij is helemaal op het slechte pad geraakt. Twintig jaar later krijgt ze, net uit de gevangenis en kampend met een drugsverslaving, haar jeugdvriendin toegewezen als reclasseringsambtenaar. Maar Bernice's zoon Rodney is spoorloos verdwenen aan de Mexicaanse grens en zijn dubieuze partners zijn allemaal ondergedoken of afgeslacht. Via een vriendin uit de gevangenis roept Fontayne de hulp in van Freddy Suárez, een in ongenade gevallen, halfblinde voormalige politieinspecteur die ooit bekend stond als 'the Terminator'. Tijdens hun illegale maar dappere speurtocht raken de drie verzeild in een levensgevaarlijk kat-en-muisspel met geheimzinnige Chinese smokkelaars.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Go For Sisters aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading