A New York Heartbeat (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Het is 1959 in New York. De zeventienjarige Spider probeert naam te maken als leider van een bende. Dat loopt...
A New York Heartbeat

A New York Heartbeat

Misdaad Drama Romantiek
Taal: Engels Jaar: 2013 Duur: 1 u 31 min

Het is 1959 in New York. De zeventienjarige Spider probeert naam te maken als leider van een bende. Dat loopt mis op de dag dat hij een koffer vol geld steelt van Casket Mike, een beruchte gangster die er niet van wakker ligt als hij een rotjong moet omleggen om zijn geld terug te krijgen. Spider slaat op de vlucht en vindt onderdak bij de eigenzinnige Tamara. Zij is het nichtje van de legendarische maffiabaas Big Didi, een man die zelf ook een heftig verleden heeft met Casket Mike. Bij Tamara is Spider voorlopig even veilig, maar hij is wel volkomen afhankelijk van haar. Hoewel de twee totaal verschillend zijn, krijgen ze gevoelens voor elkaar die ze nog nooit eerder voor iemand hebben gehad.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om A New York Heartbeat aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading