Den Fördömde 2.02 (2010) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. De vader van Vanja komt te overlijden. Sebastian is gedwongen om met zijn team naar Skane af te reizen om op...
Den Fördömde 2.02

Den Fördömde 2.02

Thriller Misdaad
Taal: Zweeds Jaar: 2010 Duur: 1 u 25 min

De vader van Vanja komt te overlijden. Sebastian is gedwongen om met zijn team naar Skane af te reizen om op zoek te gaan naar nieuwe aanwijzingen in een oude zaak. Het lichaam van Ludvig Mattisson, die verantwoordelijk was voor het ontvoeren en doden van fysieke en geestelijk gehandicapte kinderen, wordt opgegraven in een open veld. Het blijkt dat hij is vermoord. De aanwijzingen leiden het team naar een klooster in de buurt van de plaats delict. Kort daarop wordt een nieuw moordslachtoffer aangetroffen. Het gaat om een jong meisje. De verdenking gaat uit naar Mattisson. Zou hij degene kunnen zijn geweest die het meisje heeft omgebracht? En wie is verantwoordelijk voor de moord op Mattisson? Sebastian wil niet in Skane zijn, maar is gedwongen om het werk te doen waarvoor hij wordt betaald. Vanja is inmiddels in het team teruggekeerd. Zij en Sebastian kunnen steeds beter met elkaar opschieten, en komen ook steeds dichter in de buurt van de moordenaar. Iets wat Sebastian wel eens het leven zou kunnen kosten.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Den Fördömde 2.02 aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading