Die Chroniken Des Adolf Hitler (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Deze documentaire richt zich voor de eerste keer op de opkomst en ondergang van Adolf Hitler vanuit...
Die Chroniken Des Adolf Hitler

Die Chroniken Des Adolf Hitler

Documentaire Oorlog
Taal: Duits Jaar: 2013 Duur: 3 u 28 min

Deze documentaire richt zich voor de eerste keer op de opkomst en ondergang van Adolf Hitler vanuit Duits perspectief. Als leider van de nazi-partij, die binnen een paar jaar uitgroeide tot een organisatie met 8,5 miljoen leden, ging hij zijn weg zonder compromissen tot het bittere einde. Deze documentaire toont zonder blikken of blozen de agressieve ontwikkeling van het Duitse buitenlandse beleid zowel voor als tijdens de oorlog, de deportatie en moord op de Joden en de uiteindelijke overgave van de nazi's aan de geallieerden.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Die Chroniken Des Adolf Hitler aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 16:9
Vicky
Goede maar zeer harde docu over de gruwelen die zich afspeelden in de concentratiekampen , de leidinggevenden of nemenden en de oorlog en chaos veroorzaakt door Hitler , hoe hij mensen quasi brainwashte door enkel zijn manier van spreken. Het leven van Eva Braun echter blijft raadselachtig daar zij steeds achter de schermen bleef helaas , maar het leven van Hitler zelf kan worden bestempeld als zielig , een kind dat uiteindelijk opgroeide tot een mens vol waanzin omdat hij zijn dromen niet waar kon maken , een nul zoals men zelfs zegt in de docu. Zou dit hem gedreven hebben tot dictator ? De moeite waard om te bekijken , aanrader voor iedereen die wat meer zou (moeten ) willen weten over het hoe en het wat in onze geschiedenis. En dat we de mensen mogen herdenken die slachtoffer werden Adolf , zoals uiteindelijk Duitsland zelf.
loading