Code 37 2.11 - Buren (2011) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Het team van Hannah Maes wordt opgeroepen nadat de veertienjarige Pieter Verhaelen een zelfmoordpoging heeft...
Code 37 2.11 - Buren

Code 37 2.11 - Buren

Series Misdaad Drama
Taal: Nederlands Jaar: 2011 Duur: 49 min

Het team van Hannah Maes wordt opgeroepen nadat de veertienjarige Pieter Verhaelen een zelfmoordpoging heeft ondernomen. Via Guy Terlingen, zijn leider bij de jeugdbeweging, komen ze te weten dat Pieter seksueel misbruikt werd en dat dit waarschijnlijk de aanleiding is voor zijn wanhoopsdaad. Hannah sluit niets uit en naast de rol van Guy onderzoekt ze ook een spoor dat leidt naar Jef Denolf, een uitgetreden priester die een verleden van kindermisbruik met zich meedraagt. Ondertussen zet commissaris Mark Vermaelen Charles op een andere case omdat hij vindt dat de ervaren speurder te emotioneel betrokken is bij de zaak. Nadat Hannah de schokkende dvd van haar vader onder ogen heeft gekregen, leidt haar queeste haar naar een nieuwe climax.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Code 37 2.11 - Buren aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading