In the Name of the King 3 (2014) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Hazen Kaine, een Amerikaanse huurmoordenaar die in Sofia in Bulgarije woont, krijgt meer op zijn dak dan...
In the Name of the King 3

In the Name of the King 3

Actie Avontuur Drama
Taal: Engels Jaar: 2014 Duur: 1 u 23 min

Hazen Kaine, een Amerikaanse huurmoordenaar die in Sofia in Bulgarije woont, krijgt meer op zijn dak dan hij gehoopt had als hij een contract sluit met de maffia. Het is de laatste klus voor dat hij er uit stapt en aan een nieuw leven begint. Het doel: de drie kinderen van de koninklijke miljardair Andon Dupont. Het lijkt een simpele missie, maar een simpele halsketting van een van de kinderen zorgt er voor dat hij in de middeleeuwen terecht komt.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om In the Name of the King 3 aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Shirley
Hazen is een huurmoordenaar die erg verhard is na de dood van zijn vrouw. Op gegeven moment wil hij veranderen. Maar zijn oude 'vrienden' waar hij vroeger voor werkte staan het niet toe. Door een medaillon komt hij in een andere wereld, waar hij weer zichzelf wordt en er vindt een ommekeer in hem plaats. In die andere wereld beleeft hij moedige avonturen om weer terug te keren in zijn eigen wereld om puin te ruimen. Leuke film, wel grove taal.
loading