Enemies Closer (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Boswachter en voormalig Navy Seal Henry wordt door een drugskartel gedwongen om te helpen een grote zending drugs...
Enemies Closer

Enemies Closer

Actie Thriller
Taal: Engels Jaar: 2013 Duur: 1 u 21 min

Boswachter en voormalig Navy Seal Henry wordt door een drugskartel gedwongen om te helpen een grote zending drugs te achterhalen, die vermist is bij de Amerikaans-Canadese grens. In de bossen loopt hij een man tegen het lijf die wraak op Henry wil nemen. Terwijl de spanningen hoog oplopen zullen beide mannen moeten vechten om uit het bos te ontsnappen en het kartel te verslaan.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Enemies Closer aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Een mooie harde film die je wel bezig houdt de gehele tijd. Een aanrader en zeker eentje in de categorie 'kijken voor de actie!' Jean Claude van Damme blijft een rare snuiter, maar maakt de film wel amusant! Zeker het kijken waard, al merk je wel dat de man ouder wordt, het gaat allemaal wat minder soepeltjes dan vroeger.
loading