140 Mooiste WK Doelpunten (1987) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Meer dan 140 doelpunten van 's werelds meest legendarische voetballers, van Charlton tot Maradona!...
140 Mooiste WK Doelpunten

140 Mooiste WK Doelpunten

Documentaire
Taal: Engels Jaar: 1987 Duur: 57 min

Meer dan 140 doelpunten van 's werelds meest legendarische voetballers, van Charlton tot Maradona! In '140 Mooiste WK Doelpunten' ziet u de hoogtepunten van de 'Gouden jaren van het voetbal' (1966-1986). De reddingen, de acties die verkeerd afliepen, de unieke sfeer, de twijfelachtige beslissingen van de scheidsrechters en... natuurlijk de fantastische doelpunten. U ziet het allemaal. Samengesteld uit de officiële beelden van de World Cup. Geniet van de grootste spelers uit 20 jaar voetbalgeschiedenis van de World Cup. Meer dan 140 non-stop doelpunten van Charlton, Hurst, Pelé, Cruyff, Eusebio, Muller, Moore, Kempes, Rossi, Maradonna, Lineker, Jairzinho e.v.a.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om 140 Mooiste WK Doelpunten aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 4:3

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading