Frozen (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. ENGELS GESPROKEN, NEDERLANDS ONDERTITELD. De bergbeklimmer Kristoff en een jong meisje genaamd Anna reizen met een stel...
Frozen

Frozen

Animatie Avontuur Komedie Familie
Taal: Engels Jaar: 2013 Duur: 1 u 39 min

ENGELS GESPROKEN, NEDERLANDS ONDERTITELD. De bergbeklimmer Kristoff en een jong meisje genaamd Anna reizen met een stel rendieren over de besneeuwde bergtoppen en gevaarlijke kliffen. Ze zijn op zoek naar Anna's zus Elsa, de legendarische Sneeuwkoningin, om de eeuwigdurende winter die over hun koninkrijk gevallen is te beëindigen. Op hun tocht ontmoeten ze mystieke trollen en de hilarische sneeuwman Olaf en zullen ze de natuurelementen moeten overwinnen om het koninkrijk te redden.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Frozen aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Supergoed, de film is zijn geld meer dan waard. Het is leuk om te kijken als kind maar ook zeker als oudere. Een echte aanrader!

Reviews

Anoniem
Een echte klassieker. We hebben na het zien in de bioscoop, de film zelfs gekocht in de winkel. Zo'n mooie film is dit. Een 10 +
Anoniem
Ik vond deze film vooral mooi in elkaar gezet. Het verhaal gaat over een meisje dat anders is en niet wordt geaccepteerd. Ze laat haar koninkrijk achter en bouwt haar eigen op gevuld met sneeuw en ijs. Haar zus gaat haar zoeken en dan gebeuren er leuke dingen met haar gezelschap. Er zit humor in, maar ik had van Disney iets meer humor verwacht. Deze film is erg typisch voor Disney en er wordt dan ook meerdere malen in de film gezongen. Voor alle Disneyliefhebbers, klein en groot, is dit een aanrader.
Anoniem
Animatiefilm die je niet mag missen! Het verhaal is wellicht wat al te 'Walt Disney-achtig' maar dat mag de pret niet drukken. De sneeuwpop steelt de show en het plot heeft genoeg wendingen om het spannend te houden tot het eind. Topper!
Anoniem
Een hele leuke film. Mooi verhaal en veel komische stukjes.
Anneke
Mooie film. Het decor en de animaties zijn goed neergezet. Ook is de ondersteunende muziek erbij geweldig. Het verhaal zit goed in elkaar en het heeft geen voorspelbaar einde. Er zit een leuke boodschap in.
De film heeft ook een lengte die goed is om te kijken op een saai doordeweekse avond. Ik heb me goed vermaakt hiermee.
Anoniem
Hele leuke Disneyfilm, met mooie special effects. Echt een film die je gezien moet hebben. Gaat over 2 zusjes waarvan één een koningin wordt en alles wat ze aanraakt bevriest...
Nicole
Wat een fantastisch mooi spektakel is de Disney-film Frozen. Een waanzinnig leuk en mooi avontuur voor jong en oud. Deze animatiefilm is zo schitterend van opzet dat je er gewoon stil van wordt. Ik heb deze film met mijn hele gezin gekeken en het was gedurende de film muisstil. Vooral de scènes met het ijs zijn schitterend in beeld gebracht. In de film word ook veel gezongen. Deze film komt ook zeker weer in mijn Disney-collectie!
Anoniem
Echt weer een Disney Klassieker. Leuk verhaal, grappige karakters en mooie muziek.
Anoniem
Ik vond het echt een leuke film. Ik heb het gekeken met mijn kleine broertje en mijn neef die 6 jaar is. En zij vonden het ook heel erg leuk en heel komisch. Ik vond het natuurlijk ook leuk en grappig ik vond het net zo leuk als Bolt, Cars en Turbo dat zijn ook hele leuke films die grappig en heel avontuurlijk waren!
Anoniem
grappig
loading