Midden in de Winternacht (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Een week voor kerst ziet Max een hele grote eland door het dak van de schuur vallen. Deze eland, genaamd...
Midden in de Winternacht

Midden in de Winternacht

Familie Nederlandstalig
Taal: Nederlands Jaar: 2013 Duur: 1 u 20 min

Een week voor kerst ziet Max een hele grote eland door het dak van de schuur vallen. Deze eland, genaamd Moos, blijkt te kunnen praten! En dat niet alleen, hij werkt ook nog eens voor de Kerstman. Moos maakt altijd de testvluchten met de Kerstman, voordat de rendieren het echte werk doen met kerst. Helaas is Moos de controle over de slee verloren en is de Kerstman ver weg van hem neergestort. Dus nu moet hij vliegensvlug de Kerstman vinden.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Midden in de Winternacht aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 16:9
Anoniem
De film is opgenomen in Zweden en dat is voor een Nederlandse jeugdfilm wel apart, maar de reden is dat de uitwerking van het verhaal heel goed van pas komt als je daar gaat filmen.
Met goede special effecten is deze film wel leuk maar dan voor kinderen.
Een echte kerstaanrader, ik was benieuwd naar de film maar met kerst zal het nog een tikkeltje leuker zijn.
loading