Den Fördömde 2.01 (2010) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Drie meisjes worden dood aangetroffen in een mijn in Ludvika. Sebastian Bergman wil de ware toedracht van hun...
Den Fördömde 2.01

Den Fördömde 2.01

Thriller Misdaad
Taal: Zweeds Jaar: 2010 Duur: 1 u 28 min

Drie meisjes worden dood aangetroffen in een mijn in Ludvika. Sebastian Bergman wil de ware toedracht van hun dood achterhalen, zeker als blijkt dat hij daarmee zijn oude vijand een hak kan zetten. Het blijkt dat de meisjes vermoord zijn, en het Openbaar Ministerie zet een onderzoek op touw. Sebastian neemt de moordzaak aan om dicht in de buurt van zijn dochter te kunnen zijn. Hij verneemt echter dat ze kandidaat is gesteld voor deelname aan een trainingskamp van de FBI in de Verenigde Staten en het team daarmee voor een lange periode moet verlaten. In een wanhopige poging vraagt Sebastian zijn vijand Hakan- Persson Riddarstolpe om zijn dochter voor de test te laten zakken. Ondertussen krijgt de zaak van de drie dode meisjes een steeds persoonlijker karakter voor Sebastian. Hij ontmoet iemand die steeds dichterbij hem komt te staan, terwijl zijn dochter steeds verder van hem vandaan raakt.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Den Fördömde 2.01 aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading