ACOD (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Een volwassen man staat nog steeds in tweestrijd na de scheiding van zijn ouders, vijftien jaar geleden. Hij ontdekt dat hij...
ACOD

ACOD

Komedie
Taal: Engels Jaar: 2013 Duur: 1 u 24 min

Een volwassen man staat nog steeds in tweestrijd na de scheiding van zijn ouders, vijftien jaar geleden. Hij ontdekt dat hij onbewust deel uitmaakte van een studie over kinderen van gescheiden ouders en wordt vele jaren na dato opgeroepen voor een vervolgonderzoek. Iets wat opnieuw onrust zaait binnen zijn familie.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om ACOD aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Scènes van bepaalde manipulaties en scènes voor veel mensen die te maken hebben gehad met scheidingen in familie/gezin vast herkenbaar. Het gaat wel over een serieus onderwerp maar de film heeft gelukkig wel een bepaalde luchtigheid waardoor het nog ontspannen is om naar te kijken. Staat omschreven als genre 'komedie', ik had het niet erg gevonden als er meer echte lachmomenten in hadden gezeten.
loading