Prisoners of War 1.10 - The Tape (2012) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. In deze laatste aflevering bereiken alle hoofdpersonen kritieke punten in hun leven. Talia dwingt...
Prisoners of War 1.10 - The Tape

Prisoners of War 1.10 - The Tape

Series Misdaad
Taal: Hebreeuws Jaar: 2012 Duur: 56 min

In deze laatste aflevering bereiken alle hoofdpersonen kritieke punten in hun leven. Talia dwingt Nimrod te kiezen tussen een toekomst met haar of een leven vol ellende. Ook Nurit moet een dramatische keuze maken: Yaki of Uri. En Yael moet proberen te leven met de dood van haar broer.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Prisoners of War 1.10 - The Tape aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Prachtige, aangrijpende serie over 3 gevangen genomen Israelische commando's, die na 17 gruwelijke jaren als gevangene van de Hezobollah worden geruild tegen Arabische gevangenen in Israël. Als kijker krijg je een indringend, soms heel schokkend beeld van wat deze commando's en hun achtergebleven gezinnen te verduren hebben gekregen; allen zijn Prisoners of War en getraumatiseerd.
Daarnaast begin je te beseffen onder welke real time hoogspanning mensen in Israël leven en hoe dat hun geluksbeleving belemmert. Wat ik opvallend vond, was de volkomen gelijkwaardigheid tussen mannen vrouwen, waarschijnlijk doordat alle jonge mannen 3 jaar in dienst moeten en alle vrouwen 2 jaar. Het schijnt dat de serie als voorbeeld heeft gediend voor de Amerikaanse hitserie Homeland.
Aanbevolen voor liefhebbers van realistische psychologische films. Ik geef de uitstekende acteurs, de intrigerende verhaallijn en het sobere camerawerk 5 sterren.
loading