Prisoners of War 1.09 - Awake at Night (2012) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Nimrod heeft nog steeds last van nachtmerries en droomt van de nacht dat hij Amiel heeft...
Prisoners of War 1.09 - Awake at Night

Prisoners of War 1.09 - Awake at Night

Series Misdaad
Taal: Hebreeuws Jaar: 2012 Duur: 48 min

Nimrod heeft nog steeds last van nachtmerries en droomt van de nacht dat hij Amiel heeft gedood. Hij wordt badend in het angstzweet wakker en Talia probeert hem aan het praten te krijgen. Yael slaagt erin Ilan's adres te achterhalen en besluit erheen te gaan, zonder dat hij het weet.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Prisoners of War 1.09 - Awake at Night aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Alle betrokkenen blijven proberen hun leven een nieuwe vorm te geven, maar blijven struikelen door onbegrip voor elkaar en de nachtmerries door hun verleden. Aangrijpend goed gespeeld; je gelooft ieder woord en kunt goed aanvoelen hoe het moeras van onvermogen hen sloopt. Ik hoop in het laatste deel op wat ontknopingen! Ik geef 5 sterren.
loading