Prisoners of War 1.08 - Family Portrait (2012) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Uri en Nimrod verdwijnen en hun gezinnen beginnen zich zorgen te maken. Toch beleeft de...
Prisoners of War 1.08 - Family Portrait

Prisoners of War 1.08 - Family Portrait

Series Misdaad
Taal: Hebreeuws Jaar: 2012 Duur: 49 min

Uri en Nimrod verdwijnen en hun gezinnen beginnen zich zorgen te maken. Toch beleeft de familie Klien ook een aantal mooie momenten, misschien wel juist omdat Nimrod er niet is. Na Nimrods terugkeer laat Talia hem de blauwe plekken zien die hij haar heeft bezorgd terwijl hij nachtmerries had.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Prisoners of War 1.08 - Family Portrait aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Anoniem
De teruggekeerde commando's Uri en Nimrod gaan op zoek naar de waarheid in het Arabische deel van Israël, pal aan de grens van Libanon. Er is iets tijdens hun gijzelneming gebeurd, dat met name Nimrod ernstig heeft getraumatiseerd.
Maar ook hun vrouwen kunnen maar geen troost vinden in de terugkeer van hun geliefden. Emotionele aflevering, die je soms naar de strot grijpt, doordat de machteloosheid zo goed verbeeld wordt in uitstekende dialogen en spel van de acteurs.
Door naar de volgende aflevering!
loading