Prisoners of War 1.07 - A Picture from Hell (2012) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Talia en Nimrod hebben eindelijk samen wat tijd voor intimiteit in de slaapkamer; de...
Prisoners of War 1.07 - A Picture from Hell

Prisoners of War 1.07 - A Picture from Hell

Series Misdaad
Taal: Hebreeuws Jaar: 2012 Duur: 46 min

Talia en Nimrod hebben eindelijk samen wat tijd voor intimiteit in de slaapkamer; de kinderen zijn er niet. Intussen groeit de spanning tussen Dana en haar psycholoog. En Hazav bereidt zich voor op zijn keuring voor militaire dienst. Hij vertelt zijn vrienden dat hij maar niet begrijpt waarom hij nog steeds geen oproep heeft gehad.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Prisoners of War 1.07 - A Picture from Hell aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Anoniem
'Een beeld van de hel' heet deze aflevering; met recht kan gezegd worden dat dit een goede titel is; de getraumatiseerde mannen worden regelmatig overvallen door gruwelijke herinneringsflitsen uit hun gevangenistijd. Het lijkt ondoenlijk om aansluiting te vinden met mensen op de werkvloer en gezinsleden. Onderwijl speelt nog steeds de vraag wat er met de 3e commando is gebeurd. Vanaf het begin tot het eind blijf je als kijker geboeid en leef je mee met de personages. In al zijn soberheid vind ik dit een erg goede serie.
loading