Prisoners of War 1.06 - The Journal (2012) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Gadi Sukenik ontvangt Talia en Nimrod tijdens een speciale ochtenduitzending, en Lia komt...
Prisoners of War 1.06 - The Journal

Prisoners of War 1.06 - The Journal

Series Misdaad
Taal: Hebreeuws Jaar: 2012 Duur: 41 min

Gadi Sukenik ontvangt Talia en Nimrod tijdens een speciale ochtenduitzending, en Lia komt erachter dat Nimrod bij een reclamebureau is gaan werken. Kort daarna gaat Talia met Dana naar een psycholoog, die door Dana nauwelijks serieus wordt genomen. Talia zelf begint zich steeds meer te ergeren aan Nimrod.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Prisoners of War 1.06 - The Journal aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Tamelijk rustige aflevering, waarin het de twee mannen niet erg goed lukt om hun hernieuwde vrijheid vorm te geven. Ook met hun vrouwen verloopt hun onderlinge contact moeizaam.
De omgeving gaat steeds meer een beroep op ze doen, maar aan alles kun je aflezen, dat beide ex-gevangenen nog lang niet klaar zijn met de heftige gevangenisjaren bij Hezbollah.
Ik geef deze aflevering een dikke 7.
loading