Prisoners of War 1.05 - Who Let The Dogs Out? (2012) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. De begrafenis van Amiel Ben Horin trekt enorm veel bezoekers. Toch voelt Yael zich...
Prisoners of War 1.05 - Who Let The Dogs Out?

Prisoners of War 1.05 - Who Let The Dogs Out?

Series Misdaad
Taal: Hebreeuws Jaar: 2012 Duur: 46 min

De begrafenis van Amiel Ben Horin trekt enorm veel bezoekers. Toch voelt Yael zich vooral eenzaam. Zij ziet haar broer nog steeds overal en probeert hem zover te krijgen dat hij haar met rust laat, zodat zij verder kan met haar leven. Intussen doet Nurit haar best om erachter te komen wie Iris is.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Prisoners of War 1.05 - Who Let The Dogs Out? aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Zeer aangrijpende aflevering, waarin steeds duidelijker wordt hoe wreed het gevangenschap was voor de 3 militairen door de terreur van Hezbollah, die hen gevangen hield.
De Israëlische legerpsychiater volgt de ex-gevangenen in hun nieuwe vrijheid op de voet, nog steeds niet echt overtuigd of de ex-gevangenen geen inlichtingen hebben gegeven om hun leed te verzachten. Ik geef ruim 4 sterren en ga door naar de volgende aflevering.
loading