Prisoners of War 1.04 - Letters From Mom (2012) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Uri is depressief. Hij weigert uit bed te komen. Nurit wil met hem praten, maar hij neemt...
Prisoners of War 1.04 - Letters From Mom

Prisoners of War 1.04 - Letters From Mom

Series Misdaad
Taal: Hebreeuws Jaar: 2012 Duur: 48 min

Uri is depressief. Hij weigert uit bed te komen. Nurit wil met hem praten, maar hij neemt zelfs de telefoon niet op. Yoske geeft hem een aantal brieven die zijn moeder heeft geschreven toen hij bij de vijand gevangen zat. Uri leest de brieven op een kerkhof en maakt kennis met een leuk meisje dat Iris heet.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Prisoners of War 1.04 - Letters From Mom aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Heel emotionele aflevering met een shockerende cliffhanger op het eind.
Je gaat steeds meer invoelen en meeleven in wat deze ex-gevangenen hebben meegemaakt, waardoor ze moeizaam aansluiting kunnen vinden bij hun gezinsleden. Daarnaast blijft de legerpsychiater hen monitoren, omdat hij de echte waarheid van wat hen is overkomen boven tafel wil krijgen.
Wederom goed gespeeld en soms heftig verbeeld.
Erg goede serie tot nu toe. Ik geef weer 4 sterren
loading