Prisoners of War 1.03 - The Facility Part 2 (2012) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Haim ondervraagt Nimrod en Uri. De twee beseffen niet dat de medewerker van de...
Prisoners of War 1.03 - The Facility Part 2

Prisoners of War 1.03 - The Facility Part 2

Series Misdaad
Taal: Hebreeuws Jaar: 2012 Duur: 48 min

Haim ondervraagt Nimrod en Uri. De twee beseffen niet dat de medewerker van de inlichtingendienst hard op weg is om hun geheime taal te ontcijferen. Dan komt Talia naar het complex om Nimrod te bezoeken. Maar Haim staat dat niet toe; Talia wordt tot haar woede weer naar huis gestuurd.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Prisoners of War 1.03 - The Facility Part 2 aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Ontroerende 3e aflevering, waarin de twee vrouwen alles proberen om weer aansluiting te krijgen met hun teruggekeerde mannen.
Een derde vrouw, wiens man niet is teruggekeerd, kan dat maar niet accepteren. De cliffhanger op het eind zorgt ervoor dat je gelijk door wilt naar de volgende aflevering.
Naturel en erg goed gespeeld; het verhaal is volkomen geloofwaardig.
loading