Prisoners of War 1.02 - The Facility Part 1 (2012) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Nimrod en Uri worden naar een complex gebracht waar vrijgelaten Israëlische...
Prisoners of War 1.02 - The Facility Part 1

Prisoners of War 1.02 - The Facility Part 1

Series Misdaad
Taal: Hebreeuws Jaar: 2012 Duur: 49 min

Nimrod en Uri worden naar een complex gebracht waar vrijgelaten Israëlische krijgsgevangenen worden ondervraagd. Daar maken ze kennis met Haim, een militair psycholoog die wil achterhalen wat de twee hebben meegemaakt in vijandelijk gebied. Intussen kan Talia er maar niet aan wennen dat haar man weer terug is.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Prisoners of War 1.02 - The Facility Part 1 aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Twee Israëlische soldaten zijn na jaren Arabische gevangenschap vrijgelaten en komen volkomen vervreemd van hun oude leven weer thuis bij hun vrouwen en kinderen.
In deze aflevering wil de Israelische militaire inlichtingendienst door ondervragingen erachter komen wat de ex-gevangenen onder zware martelingen , hebben prijsgegeven aan hun kwelgeesten over hun thuisland. Een legerpsychiater heeft tot taak om die waarheid te achterhalen.
Aangrijpende, indringende psychologische aflevering. Zonder enige opsmuk gespeeld en gefilmd;deel 1 laat de thuiskomst en de psychische ontreddering zien van deze gevangenen en is eveneens indringend en realistisch . Aanbevolen voor liefhebbers van Homeland. Ik geef de ze afleveringen ieder 4 sterren en ga door naar deel 3.
loading