Crossing Lines 1.08 - Desperation & Desperados (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Terwijl Anne-Marie aan een oude zaak werkt, stort het team zich op een reeks...
Crossing Lines 1.08 - Desperation & Desperados

Crossing Lines 1.08 - Desperation & Desperados

Misdaad Series
Taal: Engels Jaar: 2013 Duur: 48 min

Terwijl Anne-Marie aan een oude zaak werkt, stort het team zich op een reeks schietpartijen in Italië en Slovenië. In de tussentijd stelen twee jongemannen geld en drugs van een Italiaanse drugsbaron en ontvoeren per ongeluk zijn dochter. Eva's vroegere familiebanden met de maffia kunnen helpen om het leven van het meisje te redden.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Crossing Lines 1.08 - Desperation & Desperados aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Twee jonge onervaren jongens breken in in de loods van een drugsbaron om van hem geld te roven. Een helse achtervolging en schietpartij van de beveiligers van de baron maakt hun ontsnapping daaraan bijna onmogelijk. Zelfs over de Italiaanse grens heen worden de jongens niet met rust gelaten. Ik wil niet alles verklappen, maar deze heftige aflevering eindigt behoorlijk emotioneel en met wederom een spannende cliffhanger in de allerlaatste minuut. Goede spannende serie voor liefhebbers van echte goede politiefilms.Ik geef 4 sterren.
loading